Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Supremja refuzon ankesat e partive jo serbe dhe Vetëvendosjes

Gjykata Supreme ka refuzuar ankesat e partive politike jo serbe dhe Vetëvendosjes. Kështu ka njoftuar Gjykata Supreme nëpërmjet një komunikate…

Supremja refuzon 9 ankesa kundër vendimeve të PZAP-it

15 ankesa kundër vendimet të PZAP-së ka pranuar Gjykata Supreme, por që deri më tani ka vendosur vetëm për 9…

​PZAP ia anuloi votat, Iniciativa Rome: Vendim antikushtetues

Iniciativa Rome është vënë në qendër të akuzave se fitoi vota falë ndihmës së Listës Serbe. Komunitetet pakicë joserbe u…

Berisha dhe Balje dorëzojnë ankesë në Supreme

Partitë e komuniteteve boshnjake dhe egjiptiane kanë dorëzuar ankesë në Gjykatën Supreme lidhur me vendimin e djeshëm të PZAP-së për…

Hoxhiq dërgon ankesë në Supreme: Vendimi i PZAP-së skandaloz

Udhëheqësja  e Iniciativës së Bashkuar nga komuniteti boshnjak, Adriana Hoxhiq e ka quajtur skandaloz dhe të papranueshëm vendimin e djeshëm…

PZAP kërkon rinumërim të 134 vendvotimeve

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa (PZAP) kërkon nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) që t’i rinumëroj 134 vendvotime. Kjo…

PLE nesër deponon ankesë në Supreme, kërkon anulim të votave edhe në disa komuna tjera

Kryetari i Partisë Liberale Egjiptiane Veton Berisha ka bërë të ditur se nesër në orën 11:00 do të deponojnë një…

PZAP vendos për ankesat e partive jo serbe ndaj votave të Romania Iniciativa

Partitë e komuniteteve jo serbe ditë më parë kanë dërguar ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, lidhur me…

PZAP sot jep detaje për të gjitha ankesat

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka njoftuar se brenda afatit ligjor prej 72 orëve, do të vendos lidhur me…
error: