Prokurori përfundon pyetjet për dëshmitarin e dytë, seanca do të vazhdojë me pyetjet e mbrojtëses së viktimave

Në Dhomat e Specializuara në Hagë po vazhdon të dëgjohet dëshmitari i dytë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar kundër…

Çfarë pyetje bëhen në intervistat e sjelljes dhe cilat janë përgjigjet e duhura?

A e keni ditur më parë se ka edhe intervista të sjelljes? Nëse jo, Akademi Pune ju mëson se çfarë…
error: