​Pas pushimit pranveror, sot rifillon procesi mësimor

Pas një jave pushim pranveror, sot do të rikthehen në bankat shkollore nxënësit e klasave nga 1 deri 5. Ndërsa…

Si ta kërkoni dhe ta merrni pushimin nga puna?

Hezitimi për ta kërkuar pushimin është pjesë e shumë punonjësve. Punonjësit shpesh ndihen në faj qe ju duhet të kërkojnë…

Mirëpritet pushimi pranveror për nxënësit

Pushimi pranveror për të gjitha nivelet e arsimit para universitar është mirëpritur nga përfaqësuesit e prindërve, DKA-ve dhe mësimdhënësve, ndërkohë…

Qeveria sot merret vendimi për pushimin pranveror në shkolla

Qeveria në detyrë sot do të marrë vendim lidhur me pushimin pranveror në shkolla. Kështu bëhët e ditur nëpërmjet një…
error: