LDK kërkon vazhdimin e kontratave për mbi 1 mijë punonjës shëndetësorë të angazhuar gjatë pandemisë

Lidhja Demokratike e Kosovës, përmes një konference për media, ka shprehur shqetësim për mos vazhdimin e kontratave për mbi 1…

Si mund t’i përdorni grupet në Facebook për t’u rrjetëzuar dhe gjetur punë?

Rrjeti social, Facebook sot përdoret nga miliona përdorues në gjithë botën, për çështjet nga më të ndryshmet. Dikush poston shkrime…

​Çfarë të bëni nëse ende nuk keni ngritje të pagës siç ju kanë premtuar

Gjatë intervistave të punës kandidatët i analizojnë të gjitha kushtet dhe përfitimet që kanë nga ajo ofertë punë, por shumicën…

​Çfarë duhet të bëjnë punëdhënësit me punonjësit të cilët gënjejnë në LinkedIn?

Nëse jeni punëdhënës dhe një ditë gjersa keni qenë duke lundruar në LinkedIn keni vërejtur që njëri nga punonjësit e…

​Strategjitë të cilat i ndihmojnë punonjësit që t’i plotësojnë qëllimet e tyre

Zakonisht me fillimin e viteve të reja, në krijojmë plane dhe qëllime të reja. Por me kalimin e muajve ato…

​3 shenjat që tregojnë që punonjësit po e lënë punën pa paralajmërim

Largimi i një punonjësi pa paralajmërim nganjëherë është si një lajm “bombë” brenda vendeve të punës. Zakonisht janë një mori…

Mirë se u ktheve në punë! Shembuj si të dërgoni emaile punonjësve që janë kthyer përsëri

Zakonisht në kompanitë e mëdha ku ka shumë punonjës, rastet e pushimeve për shkak të sëmundjeve, lehonisë ose ndonjë largimi…