​Në gjendje të mjerueshme, banorët e rrugës “Muharrem Fejza” pak shpresë që punët do të kryhen shpejt

Mjaftonin vetëm edhe reshjet e shiut, për ta bërë edhe më vështirë të kalueshme rrugën “Muharre Fejza” në lagjen Mati…

Pas 90 ditësh fshati Gadime bëhet me shëtitore

Komuna e Lipjanit sot filloi punimet në ndërtimi e shëtitores te pishat në fshatin Gadime. Projekti i shëtitores që do…

Fillojnë sot punimet në rrugën “Muharrem Fejza”

Sot do të fillojnë punimet në rrugën “Muharrem Fejza” në kryeqytet. Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuat…

Sot mbyllet për qarkullim kjo rrugë në Prishtinë

Sot duke filluara nga ora 09:00 rruga “Agim Ramadani”, segmenti prej udhëkryqit të rrugës “Qamil Hoxha” deri tek objekti i…

Vijojnë punimet për ndërtimin e Impiantit për trajtimin e ujërave të ndotura të Gjakovës

Zyrtarë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova” sot kanë inspektuar punimet e Impiantit të Ujërave të Ndotura në Komunën e Gjakovës,…

Sot përurohen punimet rehabilituese në sistemin e ujitjes Radoniqi – Dukagjini

Sot do të bëhet përurimi i punimeve për rehabilitimin e sistemit të ujitjes Radoniqi-Dukagjini. Në Doblibarë të Gjakovës ku edhe…

KDI publikon gjetjet nga monitorimi i punës së Kuvendit

Kuvendi i Kosovës tashmë ka mbyllur punët për sesionin pranveror 2020. Për çka, Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) do të…

Abrashi inspekton punimet në hekurudhën e Kosovës linja 10

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi do të inspektoj sot punimet në hekurudhën e Kosovës, linja 10. Linjë kjo që gjendet…

Ministri Abrashi inspekton punimet në hekurudhën e Kosovës linja 10

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit (MIT), Arban Abrashi do të shkojë t’i shoh nga afër punimet që po bëhen në…