Protestojnë punëtorët teknikë të spitaleve: Jemi diskriminuar nga qeveria

Parullat me mbishkrimet “Kush ua dha shkollën e diskriminimit”, “Nuk tolerojmë diskriminimin njerëzor”, dhe disa uniforma të punëtorëve teknikë të…