Krasniqi: Të bëhet ekzekutimi i menjëhershëm apo në dy pjesë për punëtorët e sektorit privat prej 200 eurove

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë përshëndet pjesërisht vendimin e marrë nga Qeveria e Kosovës gjatë muajt shtator për përkrahje…

Haradinaj, Kurtit: Fajin mos e kërko te punëtorët por te vetja

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj, i’u është drejtuar kryministrit Kurti përmes një postimi në Facebook duke i kërkuar atij që…

Protesta e “Kosova Thëngjillit”, punëtorët insistojnë për takim me ministren Rizvanolli

Për të pestën herë me radhë po protestojnë punëtorët e kompanisë “Kosova Thëngjilli”. Me dhjetëra punëtorë të kësaj kompanie po…

​Si t’i menaxhoni të metat e punës në ekip

Të gjitha kompanitë sot kërkojnë punonjës, që përshtaten mirë në punën ekipore. Kur ekipi punon bashkë në mënyrë të suksesshme,…

Këtë muaj, pensionistët, punëtorët dhe studentët do të marrin nga 100 euro shtesë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka prezantuar sot masat e reja për mbështetjen e të gjithë pensionistëve, punëtorëve të sektorit…

Telekomi me ofertë për largimin e punëtorëve nga puna, reagon sindikata

Punëtorët e kompanisë publike Telekomi i Kosovës, më 25 mars kanë pranuar një e-mail të pazakontë. Në këtë shkresë elektronike,…

Protestojnë punëtorët e sigurimit fizik në KEK: Synimi ynë është t’i themi jo manipulimeve

Punëtorët e shërbimit të sigurimit fizik në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK) kanë protestuar sot për të kërkuar të drejtat…

Azemi: Vitin e kaluar mbi 50 mijë punëtorë kanë humbur vendin e punës

Përfaqësues të Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat, thonë se më shumë se 50 mijë punëtorë kanë humbur vendin e…

​Hyjnë në grevë punëtorët e administratës në Pallatin e Drejtësisë

Punëtorët e administratës së Gjykatës Themelore, Apelit, Supremes si dhe ata të Prokurorisë Themelore dhe të Apelit kanë hyrë sot…

Punëtorët e “Ferronikelit” nesër protestojnë, Nika: Nëse s’bëhet zgjidhje do të përdorim mënyra tjera radikale

Që nga 8 nëntori punëtorët e “Ferronikelit” mbetën pa punë. Krejt kjo për shkak krizës energjetike e cila detyroi “NewFerronikel”…