​Punëtorët e ATK-së fillojnë grevën

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës ka filluar grevën 3 orëshe (09:00 – 12:00), duke i ndërprerë të…

Tahiri: Vendimi për uljen e shtesave të anulohet nga qeveria

Shefi i deputetëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri ka kërkuar anulimin e vendimit për uljen e…

Institucionet kritikohen për neglizhencë ndaj punëtorëve

Në prag të ditës së punëtorëve, Instituti “Freidrich Ebert Stiftung” ka mbajtur tryezë për sigurinë dhe shëndetin në punë. Aty…

​ATK i’u bënë thirrje bizneseve që të aplikojnë për subvencionim të pagës së punëtorëve dhe qirasë

ATK i’u bënë thirrje bizneseve që të aplikojnë për subvencionim të pagës së punëtorëve dhe qirasë Administrata Tatimore e Kosovës…

​Rukiqi për mbylljen e gastronomisë: Do të miratohet vendimi për përkrahje financiare të bizneseve

Nga e marta e javës së ardhshme gastronomia do të ketë mbyllje totale për 12 ditë. Kështu është vendosur në…

Të gjitha vendimet që mori sot Qeveria në detyrë

Qeveria në detyrë ka marrë një sërë vendimesh në mbledhjen e sotme korresponduese/elektronike. Disa nga vendimet janë edhe për ndarjen…

Qeveria aprovon mjetet financiare për paga shtesë ndaj punëtorëve të Shërbimit Korrektues

Qeveria në detyrë e Kosovës ka aprovuar vendimin për alokimin e mjeteve për kompensimin shtesë mbi pagën bazë për punonjësit…