Si ndikon të qenit person i mirë për të pasur sukses në karrierë?

A jeni duke kërkuar një punë të re ose po përpiqeni të përparoni në punën që keni? Jini të sjellshëm,…

Fjalët më të fuqishme që duhet t’i përdorni në intervista të punës

Disa aspekte të mënyrës formale të intervistës mund t’ju bëjnë të ndiheni jo rehat, por me disa këshilla të thjeshta,…

​Fjalët më të fuqishme që duhet t’i përdorni në intervista të punës

Disa aspekte të mënyrës formale të intervistës mund t’ju bëjnë të ndiheni jo rehat, por me disa këshilla të thjeshta,…

Kënaqësia në punë apo paga, çfarë është më e rëndësishme?

Disa thonë që “punonjësit nuk shkojnë në punë për t’u kënaqur” por a qëndron me të vërtetë kjo për vendet…

Deklarohen nga “Ferronikeli”: Ngritja e çmimit të energjisë na bëri që të ndërpresim punën

Përshkak të rritjes së çmimit të energjisë elektrike në tregjet evropiane dhe krizës globale,”Ferronikeli” ka ndërpre punën. Nga kjo kompani…

​Nagavci për vitin e ri shkollor: Sfidat do t’i tejkalojmë bashkë, nuk do të jetë e lehtë as këtë vit puna në shkolla

Në Kosovë sot ka filluar viti i ri shkollor, kjo meqë ishte shtyrë përshkak të situatës me COVID-19 me të…

​Sot rifillon puna në ambulancat specialistike

Sot rifillon puna në ambulancat specialistike, të cilat ishin shndërruar në hapësira për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Se sot…

Më 22 shtator rifillon puna në ambulancat specialistike

Më 22 shtator do të rifilloj puna në ambulancat specialistike. Kështu është bërë e ditur nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar…

KQZ nuk obligohet t’i njoftoj kandidatët se duhet ta pezullojnë punën në institucionet publike

Anëtarët e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve(KQZ)në mbledhjen e sotme kanë ngritur si çështje se KQZ nuk e ka për obligim…

Gratë që puthen nga burrat e tyre në mëngjes para se të shkojnë në punë, jetojnë më gjatë!

Një puthje kur zgjohemi, një puthje kur shkojmë për të fjetur dhe një puthje kur shkojmë në punë – secila…