Cili është më i shëndetshëm: Mishi i pulës i bardhë apo i errët?

Një nga pyetjet e përjetshme kur bëhet fjalë për ushqimin është nëse mishi i pulës i bardhë apo më i…

Sa kohë duhet qëndrojë pula në gjendje të ngrirë?

Shumica prej nesh e kanë zakon të ngrijnë ushqimet që do t’i përgatisim më vonë, por a e dini për…

Si ta forconi imunitetin në vjeshtë

Në vjeshtë është e nevojshme të konsumojmë të gjitha frutat dhe perimet e stinës. Duhet të kemi parasysh edhe vajin…

Gabimet më të mëdha kur e përgatitni pulën

Pula është një ushqim kaq i lehtë dhe i gjithanshëm, por mund të mërzitet shumë shpejt. Ndoshta ju keni provuar…