Të gjithë psikopatët kanë këto katër karakteristika të përbashkëta

Disa supozojnë se psikopatia zhvillohet nga përvoja traumatike dhe familjet e çoroditura, por një neuroshkencëtare me 15 vjet përvojë në…

​Këto pesë shenja tregojnë se keni të bëni me një psikopat

Dhuna mund të marrë forma dhe forma të panumërta. Mund të jetë jo vetëm fizik ose seksual, por edhe emocional.…

Çfarë lloj kafeje ju pëlqen më shumë? Ndoshta ju jeni një psikopat

Sipas një studimi të botuar në revistën ‘Appetite’, dashuria ndaj kafes së zezë tregon për njerëz me tipare sadist apo…