Protestë kundër masave të reja në Shkup

Një protestë paqësore u mbajt sonte në Shkup kundër masave të reja për shtypjen e koronavirusit. Protestuesit, përfshirë pronarët e…

Protestë, taksistët në aeroport të rrezikuar me jetë nga ilegalët

Auto-taksitë që operojnë në Aeroportin “Adem Jashari” janë të rrezikuar me jetë nga taksistët ilegal. Për këtë taksitë që punojnë…

Komuniteti shqiptar në Greqi, protestë për hapjen e kufijve

Komuniteti shqiptar në Greqi ka njoftuar një protestë sot në orën 18:00  në sheshin “Sintagma” të Athinës me kërkesën e…

​Protestë, sot nuk do të ketë transport të udhëtarëve në Kosovë

Duke filluar nga sot nuk do të ketë transport publik në trafikun urban-periferik dhe ndër urban në gjithë vendin për…