Marrje me prostitucion, arrestohen dy persona në Ferizaj

Policia sot ka informuar se dy persona, një burrë dhe një grua janë arrestuar në Ferizaj, nën dyshimin e bazuar…

Arrestohen gjashtë të dyshuar për marrje me prostitucion

Policia në Prizren ka arrestuar gjashtë persona pasi dyshohet se janë marrë me prostitucion, gjë të cilën e kanë pranuar…

Dy të arrestuar për prostitucion në Prizren

Dy persona janë arrestuar mbrëmë në Prizren, nën dyshimin e bazuar se kanë kryer veprën marrje me prostitucion. Sipas Policisë,…

Arrestohen tri gra në Prishtinë pasi mundësuan prostitucion

Mbrëmë policia në Prishtinë ka arrestuar tri të dyshuara, njëra shtetase e Kosovës dhe dy shtetase të Shqipërisë, nën dyshimin…

Arrestohen dy gra në Prizren pasi mundësuan prostitucion

Policia në Prizren ka arrestuar dy gra pasi dyshohen se kanë mundësuar ose kanë detyruar të kryejnë prostitucion dhe janë…

Arrestohen një kosovar e një serbe të dyshuar për prostitucion

Një grua me nënshtetësi të Serbisë, bashkë me një person me nënshtetësi të Kosovës, janë arrestuar nën dyshimin për kryerjen…

Prostitucion në Prizren, arrestohet vajza dhe djali i dyshuar

Dy persona janë arrestuar dje në Prizren nën dyshimin e bazuar për kryerjen e veprës së kundërvajtjes ‘marrjes me prostitucion’.…

Arrestohen dy braziliane dhe tre kosovarë dyshohen për prostitucion

Policia ka arrestuar pesë të dyshuar, dy femra shtetase braziliane dhe tre meshkuj kosovarë. Po dyshohen se të njëjtit në…

Dyshohen për prostitucion arrestohen tre persona në Mitrovicë

Dy burra dhe një grua janë arrestuar në Mitrovicë, nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “Mundësim apo detyrim në…

Një muaj paraburgim ndaj dy të dyshuarve për prostitucion

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës së paraburgimit…