Ambasada e Rusisë në Afrikën e Jugut shpërndanë përsëri lajm të rremë për Kosovën, këtë herë me foto të Irakut

Ambasada e Rusisë në Republikën e Afrikës së Jugut, ka shpërndarë edhe një lajm të rremë për Kosovën. Në një…

Televizioni shtetëror rus ndërpret fjalimin e Putinit

Televizioni shtetëror rus ka ndërprerë papritur fjalimin e presidentit të Rusisë, Vladimir Putin, teksa ai i është drejtuar audiencës në…

Ambasada Amerikane në Tiranë tregon përpjekjet e Rusisë për t’i ofruar mediave të pavërteta për Ukrainën

Ambasada e Amerikës në Shqipëri ka reaguar lidhur me lajmet rreth Ukrainës, duke thënë se përpjekjet e fundit të Rusisë…

KIPRED: Për më pak se dy muaj mediat ruse publikuan mbi 100 lajme të rreme për Kosovën

Vetëm për një muaj e gjysmë, nga 600 lajme që janë publikuar në mediat ruse për Kosovën 116 prej tyre…

Jarinja, cak për propagandën ruse – Policia e Kosovës i kthen pas gazetarët

Boris Malagurski, bashkëpunëtor serb i mediave shtetërore ruse (Russia Today dhe Sputnik) dhe Elnar Bainazarov, korrespodent special i medias ruse…