​Publikohet raporti “Sfidat e komunave në menaxhimin e investimeve, shpenzimeve, të hyrave dhe pronave”

Instituti GAP ka publikuar raportin “Sfidat e komunave në menaxhimin e investimeve, shpenzimeve, të hyrave dhe pronave”, përmes së cilët…

Shkak i pronave rrihen tetë persona në Prizren

Tetë persona në Prizren janë rrahur ndërmjet vete. Rrahja ndodhi shkak i kontestit pronësor, e që si pasojë e rrahjes…