​Kërkohet paraburgim kundër profesorit pedofil në Prizren

Prokuroria Themelore në Prizren ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Prizren, caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit F.K.,…

Prizren, arrestohet profesori i dyshuar për pedofili

Prokuroria Themelore në Prizren, ka njoftuar se me urdhër të prokurorit kujdestar është ndaluar i dyshuari F.K., në kohëzgjatje prej…

Mashtruan për viza pune në Kroaci e Gjermani, ngrihet aktakuzë ndaj dy prizrenasve

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj H.B dhe Z.D për mashtrim me viza pune për në Kroaci e…

​Arrestohen 6 persona për kultivim, blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje të narkotikëve

Me urdhër të Prokurorisë Themelore në Prizren, Policia e Kosovës, respektivisht Njësiti për Hetimin e Trafikimit me narkotikë në Prizren,…

​Kërkohet paraburgim për dy persona, dëmtuan varret dhe kufomat

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata Themelore në Prizren ndaj…

​Ngrihet aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parave

Prokuroria Themelore në Prizren ka bërë të ditur se ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve B.D., dhe S.H., të cilët…

Arrestohen dy të dyshuar për mashtrim me viza pune për në Kroaci dhe Gjermani

Dy persona janë arrestuar me dyshimin se kanë mashtruar qytetarë të shumtë për viza punë për në Kroaci dhe Gjermani.…