Pezullohet kryeprokurori i Gjakovës

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka pezulluar nga detyra kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, Ramiz Buzhala pas dyshimeve se ka…

​Tentoi të vriste vëllain, prokuroria kërkon një muaj paraburgim për të dyshuarin

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në Gjakovë, ndaj të pandehurit V.V.,…

Kërkohet paraburgim për burrin që sulmoi fizikisht gruan në shtëpinë e tyre në Rahovec

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në Gjakovë, ndaj të pandehurit Sh.Th.,…

​Kërkohet paraburgim për shoferin që goditi një këmbësor dhe e barti për 15 metra nga vetura

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në Gjakovë, ndaj të pandehurit E.U., …

​Paraburgim prej 30 ditësh për personin që dhunoi dhe sulmoi seksualisht vajzat e tij

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit F.K.,  për shkak të dyshimit të…

Prokuroria Themelore e Gjakovës përmes procedurës së ndërmjetësimit ka zgjidhur 415 lëndë

Prokuroria Themelore në Gjakovë, zyra për ndërmjetësim, gjatë vitit 2021 ka arritur që përmes marrëveshjeve të ndërmjetësimit të zgjidhë 415…

Paraburgim për personin që tentoi ta privojë nga jeta ish-gruan e tij

Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit nga Gjykata kompetente në…

​Kërkohet paraburgim ndaj një personi për veprën penale “vrasje në tentativë”

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka bërë kërkesë në Gjykatën kompetente në Gjakovë, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të…