Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Vdekja e prokurorit Krasniqi vlerësohet humbje e madhe për Prokurorinë Speciale

Sistemi Prokurorial në Kosovë ka mbajtur mbledhje komemorative me rastin e vdekjes së prokurorit të Prokurorisë Speciale, Enver Krasniqi. Nga…

Prokuroria për vjedhjen e 2.1 milionëve në Thesarin e Shtetit: Bllokohen 34 llogari bankare, rreth 600 mijë euro dhe sekuestrohen 4 automjete

Prokuroria Speciale e Kosovës njofton opinionin publik se janë duke vijuar veprimet hetimore lidhur me vjedhjen e 2.1 milionë eurove…

Prokuroria Speciale heton shkeljet e mundshme gjatë zgjedhjeve në Kosovë

Prokuroria Speciale e Kosovës dhe prokuroritë themelore janë duke i ndërmarrë të gjitha veprimet hetimore për të gjitha rastet që…

Aktakuzë për ushtrim të ndikimit, keqpërdorim të pozitës dhe shpëlarje e parasë

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurve…

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër katër personave

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë, pranë Departamentit Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, kundër katër të pandehurve…

Prokuroria Speciale kërkon paraburgim ndaj 8 personave për krim të organizuar

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka bërë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 8 personave për veprën…

Shënjestrohen dy raste të reja për shpëlarje të parave dhe keqpërdorim i pozitës zyrtare

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, si përfaqësues i Kryeprokurorit të Shtetit, për përzgjedhjen dhe shënjestrimin…

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër 15 personave për falsifikim të dokumenteve dhe krime financiare

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Speciale, kundër 15 të…

Aktakuzë për kontrabandim me migrantë , “5 mijë euro për në vendet e BE-së”

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Speciale, kundër të pandehurit…

Përfiton rreth 1 milion euro përmes mashtrimeve, Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit H.P. për shkak të veprave penale “Ushtrimi i kundërligjshëm i…
error: