Prokurori i Shtetit ngre 71 aktakuza kundër 92 personave

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 71 aktakuza kundër 92 personave…

IKD: Prokuroria nuk ka arritur t’i japë përgjigje korrupsionit në prokurimin publik

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) dhe Iniciativa për Progres (INPO), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë…

Prokuroria me rekord aktakuzash, 104 kundër 119 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orë të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 104 aktakuza kundër njëqindenëntëmbëdhjetë…

Brenda 1 dite Prokuroria ngrit 95 aktakuza kundër 109 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 95 aktakuza kundër 109…

Brenda 24 orëve Prokuroria ngrit 81 aktakuza kundër 99 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 81 aktakuza kundër 99…

Prokurori i Shtetit ngrit 88 aktakuza kundër 105 personave brenda 24 orëve

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 88 aktakuza kundër 105 personave, për vepra të ndryshme penale.…

Brenda një dite prokuroria ngrit 94 aktakuza kundër 103 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur nëntëdhjetekatër (94) aktakuza kundër…

Për 24 orë ngrihen 35 aktakuza kundër 51 personave

Prokurori i Shtetit ju njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 35 aktakuza, kundër 51…

Në gjykatat e Kosovës nis shpërndarja e lëndëve përmes sistemit SMIL

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, dhe kryesuesi i Këshillit Gjyqësor, Skender Çoçaj, kanë  nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për ndërlidhjen e…

Për 24 orë Prokuroria ngrit 28 aktakuza, ndalon 12 persona

Prokuroria e Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 28 aktakuza kundër 32 personave për vepra të ndryshme penale.…
error: