Këshilli Prokurorial dhe Prokurori i Shtetit me ueb-portal të ri

Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Prokurori i Shtetit sot kanë lansuar ueb-portalin e ri të përbashkët dhe unik për të gjitha…

Brenda një dite, 64 aktakuza ndaj 71 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 64 aktakuza, kundër 71…

Rastet e profilit të lartë të korrupsionit, Prokurori i Shtetit reagon ndaj Blerim Rekës

Ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, gjatë raportimit në Komisionin për Integrime Evropiane deklaroi se “prej 61 rasteve të profilit…

Aktakuzë ndaj dy gjeodetëve në Prizren, keqpërdoren detyrën zyrtare

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë ndaj dy gjeodetëve për shkak të dyshimit se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare. “Sipas…

Dyzetetetë aktakuza për 24 orë

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë ngritur dyzetetetë aktakuza kundër gjashtëdhjetenjë personave, për vepra të…
error: