Situata me Telekomin, reagon Prokurori i Shtetit: Kemi ngritur aktakuza dhe po vijojmë hetimet për rastet e tjera

Prokurori i Shtetit reagoi lidhur me pretendimet e Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) me titull “Heshtja e Prokurorisë…

Prokurori i Shtetit ngre 71 aktakuza kundër 92 personave

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 71 aktakuza kundër 92 personave…

Prokurori i Shtetit ngrit 68 aktakuza kundër 77 personave

Prokurori i Shtetit njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 68 aktakuza kundër 77 personave,…

Prokurori i Shtetit gjatë pandemisë me COVId-19 ngrit 924 aktakuza kundër 1160 personave

Prokurori i Shtetit ka bërë të ditur se gjatë kohës së pandemisë me koronavirus, prej datës 13 mars deri më…

Prokurori i Shtetit ngrit 42 aktakuza ndaj 51 personave

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur 42 aktakuza kundër 51 personave, për vepra të ndryshme penale.…

Për 24 orë, 77 aktakuza kundër 99 personave

Prokurori i Shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur  77 aktakuza kundër 99 personave, për vepra të ndryshme penale.…

ATK do të pajisë Prokurorin e Shtetit me informacione për persona të dyshuar për vepra penale

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj dhe kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi kanë nënshkruar sot një…

Këshilli Prokurorial dhe Prokurori i Shtetit me ueb-portal të ri

Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Prokurori i Shtetit sot kanë lansuar ueb-portalin e ri të përbashkët dhe unik për të gjitha…

Brenda një dite, 64 aktakuza ndaj 71 personave

Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 64 aktakuza, kundër 71…

Rastet e profilit të lartë të korrupsionit, Prokurori i Shtetit reagon ndaj Blerim Rekës

Ministri i Integrimeve Evropiane, Blerim Reka, gjatë raportimit në Komisionin për Integrime Evropiane deklaroi se “prej 61 rasteve të profilit…
error: