26 zyrtarë policorë të arrestuar në Vërmicë

Në pikën kufitare në Vërmicë janë arrestuar 26 zyrtarë policorë, prej tyre dy rreshterë policorë dhe 24 zyrtarë policorë. Arrestimi…

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Agjencia Kundër Korrupsion vetëm për muajin shkurt dhe mars të këtij viti, ka proceduar rreth 60 raste në prokurori për…

​KQZ nuk miraton dërgimin në Prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve

Komisioni Qendror Zgjedhor nuk ka miratuar raportin e auditimit për dërgimin në prokurori të shkeljeve për blerjen e dezinfektuesve, maskave…

Prokuroria e Policia zotohen për mbrojtjen lirisë së shtypit dhe respektimin e ligjit për mbrojtjen e burimeve

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur në takim pune Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, për…

​Kryesuesi i KPK-së tregon prioritetet e Këshillit për këtë vit

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, me rastin e mbajtjes së Konferencës Vjetore të Prokurorëve, ka përmendur shkurtimisht…

Vdes edhe një prokuror nga Covid-19

Prokurori, Esat Ademi ka vdekur sot si pasojë e infektimit me koronavirus. Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e…

Një muaj paraburgim për personin që vrau dhe dogji vëllain

Gjykata Themelore në Gjakovë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjakovës, duke i caktuar masën e paraburgimit një muaj…