Kuvendi miraton Projektligjin për të drejtën ndërkombëtare private

Kuvendi me 67 vota për ka miratuar në parim Projektligjin për të drejtën ndërkombëtare private, të cilin projektligj e ka…

Kuvendit i rekomandohet miratimi në parim i Projektligjit për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes i ka rekomanduar Kuvendit miratimin në parim të Projektligjit për dërgimin…