Kuvendi brenda ditës miraton edhe në lexim të dytë Projektligjin për zyrtarët publikë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar edhe në lexim të dytë Projektligjin për plotësim-ndryshimin e Ligjit për zyrtarët publikë.…

Ngrihen dilema për statutin e zyrës për financimin e partive politike

Miratimi i Projektligjit për financimin e partive politike po konsiderohet i nevojshëm për të vendosur kontroll dhe transparencë në partitë…

Projektligji për financimin e partive obligon partitë t’i bëjnë transparente donacionet

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere në mbledhjen e sotme votoi në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit…

Deputetët miratojnë mbi 10 projektligje

Mbrëmjen e sotme, deputetët kanë miratuar 12 projektligje, prej këtyre tetë janë për shëndetësi. Kuvendi i Kosovës ka votuar 55…

Nis seanca parlamentare për shqyrtimin e Projektligjit për inspektimet

Nis punimet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, ku për shqyrtim është vetëm një pikë e rendit të ditës, shqyrtimi…

Komisioni për Buxhet miratoi në parim Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes financiare mes Kosovës dhe ANZh-së

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere ka miratuar në parim Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes së financimit mes Republikës së…

​Miratohet në lexim të dytë Projektligji për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksione

Në Komisionin për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka miratuar raportin me rekomandime për lexim të dytë për Projektligjin për…

Qeveria miraton Projektligjin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar Projektligjin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe…