Trusti dhe lirimi nga pagesa e rentës minerare më të zbatueshmet të Ligjit për Rimëkëmbje

Tërheqja e 10 përqindëshit nga Trusti ka gjetur më së shumit zbatim, në kuadër të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Krahas…

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike, përplas LVV-në me partitë tjera parlamentare

Lëvizja Vetëvendosje ka adresuar kritika ndaj Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) në seancën e…

Hoxhaj flet për Projektligjin e rimëkëmbjes me strukturat e PDK-së: Jemi opozitë e qeverisë, por jo e qytetarëve

Kryetari në detyrë i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka takuar mbrëmë tri degët e PDK-së, në Ferizaj, Kaçanik dhe Shtime. Gjatë…

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike kalon në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet dhe Transfere me 6 për dhe 3 kundër, ka votuar raportin me rekomandime për Projektligjin për Rimëkëmbjen…

​Nuk kalon buxheti, dështon sërish Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike

Komisioni për Buxhet dhe Transfere nuk i ka dhënë mbështetje projektbuxhetit 2021 pasi nuk pati vendim marrje në votim. Deputetët…

​Sërish nuk kalon Projektligji për Rimëkëmbjen Ekonomike në Komisionin për Buxhet

Komisioni për Buxhet dhe Transfere nuk i ka dhënë mbështetje Raportit me rekomandime për Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike COVID-19. Me…

OAK rikërkon shqyrtimin e kërkesave dhe votimin e pakos së rimëkëmbjes

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), duke parë gjendjen jashtëzakonisht shumë të rënduar të bizneseve në vend, rikërkoi që urgjentisht…

​Kuvendi sot voton Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Kuvendi i Kosovës do të shqyrtojë  sot në lexim të dytë Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike të shkaktuar nga pandemia e…

Kalon Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike në Komisionin për Legjislacion

Projektligji  për Rimëkëmbje Ekonomike sot ka marrë mbështetjen e Komisionit parlamentar për Legjislacion. Mbledhja është mbajtur ‘online’, derisa kryetari i…

​Kuvendi seancë të jashtëzakonshme për Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë të jashtëzakonshme sot. në pikë të rendit të ditës është Projektligji për Rimëkëmbjen…
error: