​Projektligjet për zyrtarët publikë dhe pagat, opozita kërkon kohë: Do të përfundojnë në Kushtetuese

Mes kritikave dhe vërejtjeve opozita ka kërkuar të hënën që mos të miratohen me nguti dy projektligjet, për zyrtarët publikë…

Sveçla: Projektligji për pagat krijon sistem të unifikuar dhe sjellë barazi në pagë

Komisioni parlamentar për Administratë Publike të premten miratoi në parim Projektligjin për pagat, i cili ka kosto buxhetore 745 milionë…