Projektligji për faljen e gjobave shkon në Kuvend pa përkrahjen e Komisionit për Shëndetësi

Projektligji që synon faljen e gjobave për shkelësit e masave të vendosura gjatë periudhës së pandemisë COVID-19 është proceduar në…

​Projektligji për faljen e gjobave gjatë pandemisë procedohet për Kuvend

Pa përkrahjen e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale është procedurë për seanca Projektligji për faljen e masave ndëshkimore të…