Kuvendi miraton në lexim të dytë Projektligjin për financimin e subjekteve politike

Kuvendi i Kosovës me 64 vota për ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin për financimin e subjekteve politike. Pro…

​7 vjet nga miratimi i Gjykatës Speciale

Deputetët e Kuvendit të Kosovës më 3 gusht 2015 votuan pro ndryshimit të amendamentit kushtetues që i hapi rrugë themelimit…

Ndërpritet seanca, nuk ka kuorum

Kuvendi i Kosovës i ka ndërprerë punimet e seancës plenare për shkak të mungesës së kuorumit. Kryetari Glauk Konjufca ka…

​Kuvendi miraton projektligjin për deklarimin e pasurisë, Konjufca abstenon

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar raportin vjetor financiar i Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2021 si dhe Projektligjin…

​LVV kërkon konsensus politik për reformën në drejtësi

Lëvizja Vetëvendosje po kërkon konsensus politik për reformën në drejtësi. Pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, ku u vendos që…

​Në mungesë kuorumi përfundon seanca e Kuvendit

Në mungesë të kuorumit nuk ka vazhduar seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës. Pas një pauze për më shumë…

Fillon mbledhja e kryesisë së Kuvendit, në rend dite është themelimi i komisionit hetimor

Ka nisur mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovë. Pika të rendit të ditës janë edhe mocioni i kryetarit të…

Qeveria krenohet për numrin e projektligjeve të miratuara vitin e kaluar

Qeveria e Kosovës ka publikuar të dhënat me projektligjet e miratuara ndër vite, duke thënë se viti 2021 paraqet rekord.…