Hajdari: 2021-ta, rekord për nga numri i projektligjeve të miratuara nga Qeveria

Ministrja e Tregtisë, Rozeta Hajdari duke komentuar miratimin e ligjeve nga Qeveria e Kosovës, ka thënë se gjatë vitit 2021…

Peci: Aprovuam strategjinë për bujqësinë, dërguam në qeveri 23 projektligje

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci ka thënë se gjatë këtij viti për herë të parë është aprovuar strategjia për bujqësinë…

​Qeveria miraton disa projektligje

Qeveria e Kosovës ka miratuar një varg projektligjesh. Në mbledhjen e sotme, ekzekutivi i dha dritën e gjelbër, Projektligjit për…

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Këtë të hënë do të mblidhet Kryesia e Kuvendit të Kosovës. Kryesia do të mblidhet në ora 11:00. Në këtë…

Qeveria miraton 2 projektligje dhe 4 projekt-rregullore të MPMS-së

Në mbledhjen e sotme të kabinetit qeveritar, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka paraqitur për miratim dy…