Cakolli: Zvarritja e Projektligjit për financimin e subjekteve politike do të minojë besimin e publikut

Kuvendi i Kosovës pritet të shqyrtojë sot projektligjin për financimin e Subjekteve Politike. Kjo është hera e tretë, përkatësisht legjislatura…

​Kurti: Rezultatet e zgjedhjeve dhe qeverisja nuk duhet të jenë produkt i korporatave

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se përmes Projektligjit për financimin e partive politike synojnë të përcaktojnë qartë të…