Kulla: BE-ja peng i Serbisë në raport me zgjerimin në Ballkan

Eksperti i sigurisë në Shqipëri, Ilir Kulla deklaroi se Shqipëria nuk është në rrezik nga ndikimi rus, pasi siç ka…

Rëndësia e disiplinës dhe saktësisë në vendin e punës

Padyshim se disiplina në vend pune ka rëndësi të madhe në mbarëvajtjen e punës dhe realizimin e objektivave të përgjithshme.…