Hajdari: Janë vërejtur raste të rritjes së çmimeve të produkteve të konsumit

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka deklaruar se muajt e fundit janë vërejtur raste të rritjes së…
error: