Banka ProCredit me ofertë të re të kredi për shtëpi dhe banesë

Blerja e shtëpisë është ëndërr për shumicën prej nesh!   Për të financuar planet tuaja afatgjata për banim dhe për…

Për shtëpinë dhe planetin tonë! Eko Kredi nga Banka ProCredit

Banka ProCredit, në bashkëpunim me Programin GEFF të BERZH-it (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim), ka lansuar Eko Kredinë për…

ProCredit Bank sjell inovacion në Kosovë. Hapja e llogarisë 100% ONLINE

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ofron mundësi për klientët privatë të hapin llogari komplet online,…

Apliko për kredi në ProCredit në më pak se 50 sekonda (Video)

Klientët privatë të bankës ProCredit mund të aplikojnë online për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës apo patundshmëri e cila…

Qysh me e rrit overdraftin deri në dyfishin e pagesës? Shiko videon

Nëse dëshironi të aplikoni për overdraft apo nëse doni vetëm ta rrisni limitin ekzistues, ju mund të aplikoni online. Me…

Ofertë e re nga ProCredit: Kredi për shtëpi me kushte speciale

Banka ProCredit ka lansuar ofertën më të re për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës dhe patundshmërive me normë shumë…

ProPay – Kuleta juaj Digjitale nga Banka ProCredit dhe Mastercard®

Banka ProCredit lanson shërbimin më të ri Kuletën Digjitale ProPay Në vazhdën e  digjitalizimit të shërbimeve bankare, për të ju…