Nesër në shkollë edhe mësimdhënësit me sëmundje kronike dhe shtatzënat ?

Nesër do të fillojë procesi mësimor në formë fizike në nivelin parauniversitar në Kosovë. Për SBAShK-un shqetësim është mungesa e…

Nagavci: Sot ka filluar procesi mësimor, shkollat po respektojnë masat antiCOVID

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, tha se pas pushimit pranveror sot ka nisur procesi mësimor në…

Nagavci: Mësimi online po vazhdon të ketë vështirësi, por do t’i ndihmojmë nxënësit

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci ka treguar se të gjitha shkollat në Kosovë janë dezinfektuar…

Likaj për fillimin e gjysmë-vjetorit të procesit mësimor: Bashkë ia arritëm t’i mbajmë shkollat e hapura

Sot ka nisur gjysmë-vjetori i dytë i procesit mësimor. Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka uruar…

Sot nis gjysmë-vjetori i dytë i procesit mësimor

Pas 30 ditësh pushim, më shumë se 345 mijë nxënës të nivelit para-universitar sot do t’u rikthehen bankave shkollore. Gjysmë-vjetori…

Javën e ardhshme merret vendimi për mënyrën e mbajtjes së procesit mësimor

Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe drejtoritë Komunale të Arsimit ende nuk kanë një vendim final për mënyrën e organizimit…