MAShTI: Shkollat duhet t’i mbajmë të hapura dhe të sigurta

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se Task Forca në nivel të MASHTI, ka nxjer rekomandimin që…

Mësimi nis me prezencë të plotë në shkolla

Përkundër rritjes së numrit të rasteve me COVID-19, sot në Kosova ka nisur gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2021/2022…

​Maloku Bërdyna: Prindërit ta shfrytëzojnë të drejtën për t’i vaksinuar fëmijët mbi 12-vjet

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) u ka bërë thirrje prindërve që ta shfrytëzojnë mundësinë për t’i vaksinuar…

Kërkohet normalizimi i procesit mësimor

Ministres së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavcit i është bërë kërkesë që të normalizohet procesi mësimor. Kërkesa iu parashtrua…

Bulliqi uron nxënësit për vitin e ri shkollor

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, njëherit edhe kandidatit për kryetar të kësaj komune nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosjes…

MASHTI e DKA-të gati për të nisur vitin e ri shkollor, sfidë numri i vogël i mësimdhënësve të vaksinuar

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, si dhe Drejtoritë Komunale të Arsimit kanë bërë të gjitha përgatitjet që më…

Shumica e shkollave sot në pushim, nuk respektuan vendimin e Qeverisë

Pavarësisht thirrjes së SBASHK-ut që dita e hëne të jetë ditë pushimi për shkollat në shenjë respekti për festën e…
error: