Këtu janë shtatë arsyet kryesore pse ju bien flokët

Rënia e flokëve është një proces normal dhe natyral. Ne humbasim nga 50 deri në 100 fije floku në një…

Së shpejti nis rishikimi i procesit të emërimit të noterëve

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e organizatave joqeveritare të cilët kanë qenë zëri më…