Ky është rezultati pas pjesës së parë Prishtinë-Bodo/Glimt

Ka përfunduar pjesa e parë në stadiumin “Fadil Vokrri” mes Prishtinës dhe Bodo/Glimt, ku rezultati momental është 1:1. Fillimisht, ishte…