Hapja e madhe e “Prishtina Mall” rrit aktivitetin ekonomik dhe sjell turma të mëdha në Kosovë

Hapja madhështore e qendrës më të re “Prishtina Mall” ka sjellë një rritje të vizitorëve dhe rritje të aktivitetit ekonomik…

​“Prishtina Mall” hap dyert të enjten për vizitorë, sigurohet edhe transporti

Kur kanë mbetur edhe pak orë deri në hapjen e qendrës më të madhe tregtare në rajon “Prishtina Mall”, drejtuesit…

Prishtina Mall, një vend për të gjithë

Prishtina Mall është më shumë se një vend për blerje. Është një vendtakim me qëllim të socializimit, relaksimit dhe për…

Një lajm i mrekullueshëm për adhuruesit e blerjeve dhe argëtimit pa limit

Qendra tregtare, argëtuese dhe rekreative, më e madhja në rajon, Prishtina Mall, prej datës 09 mars 2023 nga ora 09:00…

9 arsye pse duhet të vizitoni Prishtina Mall

Prishtina Mall është qendra tregtare më e madhe, unike dhe inovative në rajon. Me një hapësirë prej 240.000 m² kjo…

“Prishtina Mall” 80 për qind e dyqaneve janë të gatshme të fillojnë punën

Qendra që konsiderohet si më e madhe tregtare “Prishtina Mall” pritet të hapet më 9 mars të këtij viti. Rreth…

Për entuziastët e DIY dhe meraklinjtë Mr. Bricolage ju sjellë të gjitha

Brendi i njohur francez, Mr. Bricolage për herë të parë së shpejti do të jetë prezent edhe në vendin tonë,…

Aventura fillon në muajin Mars 2023 në Prishtina Mall

Bota e blerjeve, argëtimit dhe gastronomisë është gati të ndryshojë përgjithmonë. Prishtina Mall do të ofrojë mbi 230 marka prestigjioze…

Së shpejti në Kosovë

Vetëm edhe 79 ditë kanë mbetur deri në hapjen e Qendrës më të madhe tregtare dhe argëtuese në Evropën Juglindore.…

“Prishtina Mall” hapet më 9 mars 2023, do të punësohen 2500 persona

Qendra më e madhe tregtare “Prishtina Mall” pritet të hapet më  9 mars 2023. Ky është investimi më i madh…