Institucioni parashkollor “Gëzimi ynë” hap dyert e Atelierit, mirëpret fëmijët së bashku me prindër

Në vazhdën e aktiviteteve të PEDAKOS- Aleanca për Zhvillimin e Edukimit Parashkollor për Kosovën, Institucioni Parashkollor “Gëzimi Ynë” Prishtinë të…

Sulmoi prindërit e vet, kërkohet nga policia

Një person ka kanosur dhe sulmuar fizikisht prindërit e vet, si dhe ka demoluar orenditë shtëpiake. Rasti ka ndodhur dje…

Këshilli i prindërve reagon rreth kompensimit të orëve të mësimit

Mbi 70 për qind e nxënëseve nuk kanë qenë pjesë e procesit mësimor të shtunën e kaluar. Sindikata e Arsimit…

Këshilli i prindërve është kundër kompensimit të orëve të humbura

Këshilli i Prindërve të Kosovës është shprehur kundër kompensimit të orëve të humbura dhe për këtë thonë se kanë paralajmëruar…

Prindërit kërkojnë që grevat në arsimin fillor të ndalohen me ligj

Përmes një deklarate  publike, Këshilli i Prindërve ka bërë thirrje për kthim në normalitet, përmirësim e cilësi në arsim. “Asnjëherë…

Këshilli i Prindërve: Nëse nuk i paguani mësimdhënësit ne mbledhim vet fonde

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka thënë se nëse mësimdhënësve nuk iu jepen pagat e shtatorit, prindërit duhet të organizohen…

Prindërit e shkollës “Naim Frashëri” kërkojnë të arrihet marrëveshje për fillimin e mësimit

Këshilli i prindërve të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Prishtinë ka mbajtur protestë para dyerve të shkollës duke kërkuar fillimin…

Prindër e fëmijë përmes protestës kërkojnë të fillojë mësimi në shkollën “Faik Konica”

Me dhjetëra prindër e nxënës po protestojnë para shkollës “Faik Konica” në Prishtinë. Kërkesa e tyre është që të hapen…