​SPSPK prezanton një kompani amerikane, thotë se do të investojë 800 milionë euro në Kosovë

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat ka prezantuar sot një bashkëpunim në mes Kompanisë amerikane  për eksplorim  dhe miniera (American…

​Prezantohet mekanizmi online për raportim të shkeljeve të të drejtave gjuhësore

Kosova ka legjislacion të mirë për gjuhët, por ngec në implementimin e saj. Kështu u tha në prezantimin e mekanizmave…

Prezantohet sot hulumtimi parlamentar “Rregullimi ligjor i pijeve të pagazuara me sheqer të shtuar”

“Rregullimi ligjor i konsumimit të pijeve energjike dhe të pagazuara me sheqer të shtuar”, do të jetë tema që do…

​“Eskadronët e vdekjes” i Bardhyl Mahmutit prezantohet në Zvicër

Në Wettingen të Zvicrës u prezantua romani “Eskadronët e vdekjes” i Bardhyl Mahmutit. Organizim ky nga Qendra Gjenocidi në Kosovë…

Prezantohet romani “Ditë e Re”, Chyrsos: Heronjtë e librit janë bartës të rrëfimeve

Në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë u prezantua romani “Dita e Re”, e Nikos Chrysos. “Dita e Re” është një roman…

Prezantohen rezultatet e raportit të Transparency International

Raporti i Transparency International, Kosova përmirësohet për tri pika në luftën kundër korrupsionit