Drejtori i Doganës mban sot konferencë për medie

Drejtori i Përgjithshëm i Doganës, Agron Llugaliu do të mbaj sot konferencë për medie. Në këtë konferencë që pritet të…

Hyseni takohet me shitësit në Tregun e Qytetit, flasin për problemet dhe sfidat

Kandidati për kryetar të Komunës së Podujevës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Ekrem Hyseni ka takuar shitësit…

​Çfarë duhet të bëjnë punëdhënësit me punonjësit të cilët gënjejnë në LinkedIn?

Nëse jeni punëdhënës dhe një ditë gjersa keni qenë duke lundruar në LinkedIn keni vërejtur që njëri nga punonjësit e…

​Në Gjilan prezantohet Strategjia e zhvillimit rajonal 2020-2023

Në Komunën e Gjilanit, kryetari Lutfi Haziri, ka pritur sot në takim pune për prezantimin e strategjisë së zhvillimit rajonal…

OAK prezanton sot hulumtimin mbi ndikimin e pandemisë në ekonomi

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) do të prezantojë sot hulumtimin lidhur me “Ndikimin e pandemisë në ekonomi dhe pasojat…