​PSD pretendon që rënia e bllokuat A3 dhe A5 ishte e qëllimshme

Janë ngritur dyshime se rënia e bllokut A3 dhe A5 ka qenë e qëllimshme dhe e shkaktuar nga KEDS në…

Kandidatja për Asamble në Prishtinë pretendon se nuk i doli as vota e saj

Kandidates së Nismës për Kosovë për asamble të Prishtinës, Lejla Rama – Gashi, në FRK nuk i figuron as vota…

Dëshmitari përmend edhe dy femra derisa flet për objektin në Zllashë ku pretendon se është mbajtur

Dëshmitari i tretë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar në gjykimin e Salih Mustafës, ka thënë se në ndërtesën në…
error: