Shkaqet e presionit të lartë të gjakut

Sa më i vjetër të jetë një person, aq më shumë ka të ngjarë të zhvillojë shenjat e para të…

21 vjet nga lirimi i Albin Kurtit nga burgu i Nishit

Albin Kurti ishte i arrestuar politik gjatë kohës së luftës në Kosovë dhe ishte liruar me 7 dhjetor të vitit…

Një zakon në mëngjes mund të jetë shkaku i presionit të lartë të gjakut

Ajo që dikur konsiderohej një zakon i mirë bën më shumë dëm sesa mirë. A përdorni gargarë në mëngjes? Kjo…