6 këshilla për të matur saktë presionin e gjakut

Nëse e matni presionin e gjakut disa herë rresht dhe merrni një numër të ndryshëm çdo herë, atëherë sigurisht që…

“Barometri” i presionit të gjakut u gjet pas 60 vjetësh, thonë shkencëtarët

Studiuesit në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit të Virxhinias në SHBA thonë se kanë gjetur barometrat natyralë të presionit të…

Pse ndryshon presioni i gjakut dhe si ta matim siç duhet?

Ruajtja e presionit të gjakut është rruga drejt një zemre të shëndetshme dhe të fortë. Por çfarë është saktësisht presioni…
error: