Gexha e Osmani premtuan shërbime të reja në dobi të mjekësisë sportive

U.d. ministrja e Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku dhe zëvendësministrja e Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit, Daulina Osmani, kanë vizituar të…

Zejnullahu-Raçi: Inkurajoj mjekët dhe infermierët që për kërcënime apo sulme të lajmërojnë policinë

Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së Shërbimi Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Pranvera Zejnullahu-Raçi u shpreh se disa urdhëresa që…

​Komisioni për shëndetësi ofron mbështetje për Klinikën e Onkologjisë

Anëtarët e Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale vizituan sot Klinikën e Onkologjisë, me ç’rast ofruan edhe mbështetjen e tyre…

Zejnullahu-Raçi: Buxheti është sfidë për momentin në ShSKUK

Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së ShSKUK-së, Pranvera Zejnullahu-Raçi theksoi se nga gushti kur ka marrë këtë pozitë ka probleme…