​Berosh: Kroacia mban zi dhe qëndron pranë popullit të Kosovës, s’do ta harroj kurrë trishtimin që ndjemë

Ministri kroat i Shëndetësisë Dr. Vili Berosh, thotë se nuk do e  harroj kurrë mëngjesin e  hershëm të së dielës,…
error: