​Kurti nga Franca: Do të jemi pranë artistëve tanë dhe do t’i përkrah ata si asnjëherë më parë

Pas vizitës dy ditore në Francë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti thotë se Qeveria me të cilin udhëheq ai do…
error: