​Kuvendi shkarkon Gjyldane Kiçmarin nga pozita e anëtares së bordit në KOSTT

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 67 vota për kanë shkarkuar Gjyldane Kiçmari nga pozita e anëtares së bordit të…

​Çfarë duhet të bëjnë punëdhënësit me punonjësit të cilët gënjejnë në LinkedIn?

Nëse jeni punëdhënës dhe një ditë gjersa keni qenë duke lundruar në LinkedIn keni vërejtur që njëri nga punonjësit e…

​Pozita e bindur se do t’i imunizojnë 60% e qytetarëve, opozita thotë se po manipulohet me shifra

Lëvizja Vetëvendosje e cila udhëheqë me vendin është e bindur që deri në fund të vitit do t’i imunizojnë 60…

​100 ditët e Qeverisë Kurti

Qeveria Kurti sot bën 100 ditë prej se është votuar në Kuvendin e Kosovës. Pas konstituimit të Kuvendit dhe mes…

Çështjet e drejtësisë përplasin opozitën me pushtetin

Rishikimi funksional, Gjykata Komerciale e proceset e tjera që udhëhiqen nga Ministria e Drejtësisë, i kanë përplasur me fjalë sot…

Deputetët e pozitës dhe opozitës përplasen për shpenzimin e rrymës në veri

Deputetët e opozitës kanë kundërshtuar vazhdimin e pagimit të energjisë elektronike për qytetarët me shumicë serbe në katër komunat veriore.…

Rama në Përrenjas: Ne themi atë që bëjmë, kjo na ndan nga opozita

Ne themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë që themi, përkundër opozitës që tjetër thotë e tjetër bën. Është kjo…

Ilir Murtezaj rikthehet në pozitën e Drejtorit të ATK-së

 Ilir Murtezaj është rikthyer në postin e drejtorit të Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), pasi që në muajin…