​ShSKUK: 42 pacientë me oksigjenoterapi

Në Klinikat COVID-19 në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme janë në trajtim 81 pacientë me…

​Në ShSKUK janë të spitalizuar 29 pacientë si pasojë e Covid-19

Në Klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme janë të spitalizuar 29 pacientë si pasojë…

​ShSKUK: Po trajtohen 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 32 post-Covid

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (ShSKUK), në trajtim janë 4 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 32…

ShSKUK: Rritet numri i të spitalizuarve post-Covid-19

Në Spitalet e Përgjithshme por edhe në klinikat COVID-19 është rritur numri i të spitalizuarave post-COVID-19. Sipas Shërbimit Spitalor Klinik…