​Kapen mbi 50 kg kokainë në portin e Durrësit, kapiteni i anijes ishte rus

53 pako kokainë janë kapur në portin e Durrësit, të ndara në dy çanta. Bëhet fjalë për mbi 50 kilogramë…

​Kosova me doganë në Durrës, marrëveshja miratohet edhe në Shqipëri

Pas Qeverisë së Kosovës, edhe Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka miratuar në mbledhjen e sotme marrëveshjen me Kosovën për…

Sekuestrimi i 119 kg kokainë në portin e Durrësit

Të paktën tre nëpunës të Portit të Durrësit pritet të arrestohen gjatë orëve të mbrëmjes së sotme për çështjen e…

Festat e fundvitit, nis fluksi i hyrjeve nëpërmjet Portit të Durrësit

Nëntë tragete kanë lundruar përgjatë fundjavës nga Porti i Durrësit drejt brigjeve italiane dhe anasjelltas, duke regjistruar kështu shtimin e…